torstaina, tammikuuta 14, 2010

Camo ja Nappi muuttivat tänään uuteen kotiin

Pojat pääsevät 2 tytön seuraan ja myöhemmin parveen liittyy vielä 2 Tirpystä lisää.

4 kommenttia:

anja kirjoitti...

Jeps, täällä käy kova tohina siitä, kuka määrää kaapin paikan. Kyllä tuo meän Nekku yrittää olla edelleen johtaja, mutta nyt on kolme yhtä vastassa eikä se ehdi vahtia kuin yhtä kerrallaan muiden lentäessä eri suuntiin. Yrittää samaa kommunikaatiota (pään nyökytystä) kuin meihin ihmisiin tuolle Camolle, joka ei ymmärrä ollenkaan mitä neiti meinaa :D

Minna , Tirpyset kirjoitti...

Seuraappa , ettei tuo pään nyökytys ole kosiskelua... joka siis tarkoittaisi , että teidän Nekku voisi olla kuitenkin poika.
Parvessa alkaa nuo sukupuoliset käyttäytymiserot näkyä paljon paremmin kuin 2 linnun kanssa. Pistäppä kuvia tulemaan mailiin.

anja kirjoitti...

Ahaa, pitääpäs seurata ;) Me luultiin Nekun alkaneen matkia päällään, kun lapset liikuttivat koukistettua sormea ylös alas. Se nimittäin alkoi ekana matkimaan suun avaamista, kun maiskutettiin sille ja välillä avasi suun ammolleen, kun naurettiin. Aivan kuin se ois yrittäny kans nauraa suu ammollaan.

anja kirjoitti...

Niin.. ja piti vielä sanomani tuosta Nekusta, että kärkäs on nokkimaan, vaikka nyt tuleekin kädestä syömään Napin ja Camon rinnalle. Yrittää nokkia syöttävää kättä sekä toisia lintuja kovasti häätää pois herkkujen ulottuvilta. Tosin alkaa hieman jo antaa periksi ja sopeutuu ilmeisesti siihen, että muutkin pääsevät napostelemaan ruokaa kädestä. Onko lie sitten pojilla näitä kujeita myös??